Gispen nu

​Gispen International BV
Gispen International BV is producent en leverancier van de totale inrichting. Als ontwerper, producent en leverancier creëert Gispen optimale omgevingen die een positieve invloed hebben op mensen. Het assortiment van producten en diensten richt zich op de werk- en woonomgeving. Gispen is ervan overtuigd dat goed ontworpen producten en slim ingerichte ruimten inspirerend en motiverend werken. Dankzij intensieve samenwerking met nationale en internationale ontwerpers, klanten, partners en leveranciers komen innovatieve en prikkelende oplossingen tot stand voor wonen, werken, leren en verblijven.

Missie
Gispen wil mensen inspireren en motiveren met goed ontworpen producten en slim ingerichte ruimten.

Bedrijfsfilm van Gispen

Visie
Bij Gispen draait alles om het inrichten van ruimten en het produceren van innovatieve, duurzame producten. Gispen creëert optimale omgevingen voor werken en wonen, waarin mensen het best tot hun recht komen.

Duurzaamheid, Innovatie, Inspiratie & Design
Duurzaam betekent voor Gispen het menselijk welzijn maximaliseren en tegelijkertijd de milieubelasting minimaliseren. Bij het ontwerp van onze producten zijn levenscyclus en hergebruik altijd een uitgangspunt. Deze bepalen de manier waarop ze worden geproduceerd en uiteindelijk weer kunnen worden gerecycled. Gispen betrekt opdrachtgevers continue in het streven naar maximale duurzaamheid. Op maatschappelijk niveau biedt Gispen aanstormend talent de kans om zich te ontplooien.

Gispen gelooft in de kracht van innovatie, net als ontwerper Willem Hendrik Gispen, die zijn producten voor een groot publiek bereikbaar maakte. De focus van Gispen ligt op vernieuwing, met aandacht voor welzijn, techniek en milieu. Zo ontwikkelt Gispen slimme oplossingen voor de werk-, zorg-, leer- en woonomgeving om mensen het best tot hun recht te laten komen.

Goed ontworpen producten en slim ingerichte ruimten leiden tot inspiratie. Daarom creëert Gispen omgevingen die activiteiten als communiceren, concentreren en ontspannen optimaal ondersteunen. Het werk van Gispen is verrassend, prikkelend en stimuleert mensen om op hun eigen wijze te excelleren.

Design is op zijn best, wanneer het je leven verbetert. Hoe fraaier de producten zijn, hoe meer plezier mensen er aan beleven. De ontwerpen van Gispen zijn praktisch, doordacht, duurzaam en een tikje eigenwijs. Samen met designers, opdrachtgevers en leveranciers wil Gispen tot optimale omgevingen komen die hun waarde maximaal behouden.

The Green Quest: Harm Edens interviewt Sarah Schiffer.

Bezoek voor meer informatie de website van Gispen International BV